به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه به نقل از دامپزشکی آذربایجان غربی، شهرام دیلمقانی اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز، 5 هزار و 928 مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی در این استان بازرسی شده است.
وی افزود: اجرای طرح ویژه بازرسی نوروزی توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی استان به مدت 21 روز برای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآوردههای خام دامی برگزار شد.
دیلمقانی با بیان اینکه این تعداد بازرسی نسبت به مشابه سال قبل 80 درصد رشد دارد گفت: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و تولید، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی در سطح این استان اکیپهای ستادهای طرح تشدید کنترل و نظارت ویژه، با به کارگیری 49 نفر دامپزشک، بازرسان بهداشتی و نیروهای فنی در قالب 26 اکیپ ثابت و سیار، اقدام به نظارت و بازرسی بهداشتی کردهاند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: این بازرسان از مراکز عرضه انواع فرآوردههای خام دامی گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ و ماهی و 394 رستوران و غذاخوری بازرسی کردند که در این بازرسیها 21 مورد تخلف به دادگاه معرفی و دو تن و 108 هزار و 53 کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی ضبط شده است.
انتهای پیام/ح30/د1000