اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان:

بخشودگی مالیاتی کارخانه‌ها جایگزین سهم صنایع از هدفمندی شود

خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان گفت: به جای پرداخت سهم صنعت از هدفمندی یارانه‎ها، مالیات واحدهای صنعتی بخشیده شود.

بخشودگی مالیاتی کارخانه‌ها جایگزین سهم صنایع از هدفمندی شود

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان اصفهان، مصطفی رناسی در جلسه کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان در جمع اعضای این کمیسیون اظهار داشت: در سالی که به نام تولید ملی از سوی بالاترین مقام رسمی کشور نام‌گذاری شده انتظار وقوع اتفاقات خاص در حوزه تولید می‌رفت که تحولی مشاهده نمی‌شود.

وی اجرای قوانین مصوب مجلس توسط دولت را عامل رفع بیش از 30 درصد مشکلات تولید کنندگان عنوان و تصریح کرد: قانون رفع موانع تولید و قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار همواره نقش مهمی در رفع مسائل صنعتگران دارد که دولت آنان را اجرا نمی‌کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی اصفهان اجرای پرداخت اعتبارات اسنادی (LC) به شرکت‌های داخلی از سوی بانک‌ها را عامل مهم در تأمین مالی شرکت‌های خصوصی ذکر کرد و گفت: این اعتبار برای شرکت‌های دولتی گشایش می‌یابد و شرکت‌های خصوصی از دریافت آن محرومند و برای تأمین نقدینگی خود مجبور به استقراض از بانک‌ها با درصد بالایی هستند.

وی برقراری شرایط ویژه برای قراردادهای صنعتی را خواستار شد و اظهار داشت: در شرایطی که هزینه قیمت تمام شده پروژه‌ها در حال افزایش است باید از شرایط فورسماژور استفاده شود.

روناسی با اشاره به گفته رئیس بانک مرکزی مبنی بر اتخاذ سیاست سه قفله شدن خزانه بانک‌ها گفت: اتخاذ سیاست سه قفله شدن بانک‌ها برای تولید به معنای فشردن گلوی صنعت در سال تولید ملی است.

وی از همکاری کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان با دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه اصفهان خبر داد و اذعان داشت: کمیسیون تلاش دارد که دانش دانشگاه را در کنار تجربه صنعتگران تلفیق کند تا اقتصاد استان توسعه پیدا کند.

* اصفهان قطب اقتصاد بین‌الملل با تاکید بر اقتصاد ایران شد

سیدکمیل طیبی در این جلسه گفت: دانشگاه اصفهان با توجه به وجود نیروی متخصص اقتصادی به عنوان قطب اقتصاد بین‌الملل با تاکید بر اقتصاد ایران شناخته شد.

وی توجه به نوآوری، رقابت، کیفیت، و دانش فنی را عناصر مفهوم قطب علمی برشمرد و تصریح کرد: این قطب متشکل از گروهی از اعضای هیئت علمی در یک موسسه با توان علمی بالاست که با برتری نسبی در یک زمینه علمی و تخصصی در علوم بنیادی به فعالیت می‌پردازند.

رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه اصفهان مزیت‌های موجود در استان با توجه به قطب صنعتی این استان را از عوامل انتخاب این قطب دانست و افزود: قطب‌های علمی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که ردیف بودجه ویژه‌ای از سوی وزیر اختصاص یافته است که ایجاد این قطب سبب نزدیک شدن دانشگاه به صنعت می‌شود.

وی تنظیم قرارداد بین دانشگاه و واحدهای صنعتی برای بررسی فرصت‌های جدید اقتصادی را از بخش‌های اجرایی این قطب ذکر کرد و ارتباط با انجمن اقتصاد کره‌جنوبی و ژاپن را از فعالیت‌های صورت گرفته این قطب برشمرد.

طیبی ادامه داد: هر فعالیت اقتصادی بخواهد شکل بگیرد باید دید اقتصادی داشته باشد و بخش خصوصی تا زمانی که در طرح‌های پژوهشی هزینه نکند، اقتصاد فعال و پویا در کشور شکل نمی‌گیرد.

طیبی ایجاد بخش تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی را نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده نام برد و مشخص ساختن مزیت‌های اقتصادی استان پس از بررسی اولویت را مهم ارزیابی کرد و گفت: فرصت‌ها و چالش‌های استان باید در امکان‌سنجی سرمایه‌گذاری در صنایع کارخانه‌ای استان اصفهان به عنوان موضوع همکاری دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگانی در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: امکان‌سنجی سرمایه‌گذاری استان اصفهان می‌تواند تحلیل نظری و تجربی از طریق شاخص‌سازی برای بررسی مزیت نسبی واحدهای تولیدی ایجاد کند.

رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: اگر بتوانیم 60 درصد فعالیت شرکت‌ها را در بازار کشورهای نوظهور متمرکز کنیم برای اقتصاد ایران سرنوشت‌ساز می‌شود.

به گزارش فارس، سیروس موتمن دیگر عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه ضمن ارائه گزارش از فعالیت کمیته ایجاد مرکز تحقیقات فولاد تصریح کرد: چهار مرکز بین‌المللی تحقیقات فولاد مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است تا از تجارب آن برای ایجاد مرکز تحقیقات فولاد ایران استفاده شود.

*از هدر رفتن ارز کشور جلوگیری کنیم

در ادامه این نشست حسین انصاری دیگر عضو کمیسیون در این جلسه ضمن انتقاد از ورود خط تولید فولاد چینی به کشور گفت: گشایش اعتبارهای متعدد برای افرادی که هیچ تخصصی در زمینه فولادسازی ندارند نوعی هدر دادن منابع ارزی کشور است که امروز به وفور مشاهده می‌شود.

وی ایجاد مرکز تحقیقات فولاد را عامل مهم در صرفه‌جویی ارزی کشور دانست و افزود: این مرکز می‌تواند خطوط تولید فولاد با استفاده از توان داخلی را در کشور راه‌اندازی کند.

انتهای پیام/س30/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول