به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حافظ امینی بعد از ظهر امروز در بازدید از واحدهای صنفی این شهرستان اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از آلودگی مواد غذایی در ماه مبارک رمضان یک باب کارگاه شیرینیپزی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی در این شهرستان پلمب شد.
وی افزود: پلمب این کارگاه شیرینیپزی در شهرستان فارسان با همکاری نیروی انتظامی و بازرسان بهداشت محیط شبکه انجام گرفته است.
وی حمایت از حقوق مصرفکنندگان را اصلیترین وظیفه بازرسان برشمرد و گفت: تاکنون بازرسان اصناف و بازرسان و کارشناسان سازمان بهداشت این شهرستان تلاش مضاعفی را در زمینه نظارت که یکی از مهمترین ارکان تنظیم بازار است، انجام دادند.
رئیس شبکه بهداشت فارسان تاکید کرد: برهمین اساس لازم است تا شهروندان برای جلوگیری از سودجویی متخلفان در صورت مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را حضوری یا به صورت تلفنی به شماره 7229589 اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن اقدامات لازم انجام گیرد.
وی تصریح کرد: برهمین اساس بازرسان بهصورت منسجم و هماهنگ بر نحوه عملکرد تمام واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی در سطح این شهرستان نظارت ویژه و مستمر خواهند داشت.
در سطح بازار این شهرستان کارشناسان شبکه بهداشت نیز به صورت دقیق بر کار تهیه زولبیا و شیرینی نظارت میکنند و با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.
امینی بیان داشت: تمام واحدهای صنفی مکلف هستند موارد بهداشتی را در کارگاهها و مغازههای خود رعایت کنند در غیر این صورت مغازههای آنها توسط شبکه بهداشت این شهرستان با همکاری نیروی انتظامی پلمب خواهد شد.
انتهای پیام/ش20/چ3000