سید مهدی باقری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری 738 نانوای همدانی از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
وی در خصوص رشتههای آموزش داده شده افزود: آموزشهای مهارتی نانوایان در قالب استاندارد رشتههای مختلف از جمله، شاطر لواش، کارگر پیشکار واحدهای تولید نان، چانهگیر و خمیرگیر لواش، نان پهنکن و نان در آر لواش، چانهگیر و خمیرگیر بربری و شاطر بربری به متقاضیان آموزش داده شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان گفت: برای نانوایان همدانی که امسال در دورههای آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان شرکت کردهاند، در مجموع 38 هزار و 305 نفرساعت آموزش ارائه شده که تمام شهرستانهای استان پوشش داده شده است.
وی ارتقای کیفیت در پخت نان، مصرف بهینه و کاهش ضایعات را از اهداف برگزاری این دورهها عنوان کرد و اظهار داشت: دورههای آموزشی نانوایی در چندین استاندارد آموزشی از 35 تا 52 ساعت برگزار و در پایان به قبولشدگان در آزمون پایان دوره گواهینامه مهارت ارائه میشود.
باقری در ادامه اضافه کرد: عملآوری خمیر، انتقال خمیر آماده شده به تنور، نظارت بر فرآیند پخت نان، برداشتن و حالت دادن به خمیر، آمادهسازی مواد اولیه و آماده کردن و تنظیم کوره آتشخوان از جمله تواناییهایی است که به خبازان آموزش داده میشود.
وی در پایان سخنانش تصریح کرد: این میزان آموزش بر اساس تفاهمنامه منعقده بین این اداره کل و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 در دو بخش نظری و عملی برگزار شده است.
انتهای پیام/صا30/چ3000